.
.
Presentació
La dansa
Fotografies


PRESENTACIÓ

L'Esbart Sant Julià de l'Arboç es fundà l'any 1961 amb la intenció de divulgar la dansa popular catalana i de conrear una entitat on no només es donès formació de dansa sinó que, a més a més, servís per formar persones dins d'un grup, guiant-les cap als principis de l'amistat. Tot això serviria per què el nivell de l'esbart agafès importants cotes.

Durant aquests 39 anys d'existència ininterrumpuda de l'esbart s'han fet més de sis-centes actuacions pels Països Catalans, per l'Estat espanyol i per Europa. Han estat 39 anys de foment de la dansa, de foment d'amistat entre els dansaires i la gent vinculada a l'esbart en aquestes quasi quatre dècades. S'han viscut moments fantàstics que s'han sabut aprofitar però també hi ha hagut moments de decadència que s'han sabut solucionar gràcies a l'esforç de molta gent que no podia veure com una gran entitat puguès defallir. Per sort han estat més els grans moments, que sempre han dut a l'èxit de l'esbart que implica l'èxit de la dansa de casa nostra: la catalana.

L'Esbart està format per un total de cinquanta dansaires dividits en tres grups: Infantils, Juvenils i Cos de Dansa.

L'actual repertori de danses durant aquest any portat a terme pel Cos de Dansa de l'Esbart és:

Ball Francès, Ball Pla d'Alinyà, Ball Cerdà, Els Rigodons, Jota Tortosina, Ball Jota de Muntanya, Farandola de Cançó d'amor i de Guerra i Encants Populars.

A finals d'any l'esbart començarà a preparar el que seran els actes, actuacions i ampliació de repertori de cara a la celebraci6 del 40è Aniversari.

Per a la seva contractació dirigir-se a:

Mª ANTÒNIA GUMÀ i BUNDÓ

Presidenta de l'Esbart Sant Julià de l'Arboç

C/ FRANCESC MACIÀ, 2, 2n 3ª 43720 L'ARBOÇ TARRAGONA

Telf.: 977 67 02 69 - 676 17 53 63


©TonUrpí 1997-2000
Història
Actuacions
Inici

.
.